30.1.2018

HIUSONGELMA

Oon nyt useemman viikon mietiskellyt ja tuskaillut hiusvärin kanssa. Oon selaillut kaikkia vanhoja ja uusia kuvia ja koittanut vertailla, että kumpi se nyt sitten ois enemmän se oma juttu valee, tumma vai jotain siltä väliltä. Tällä hetkellä hiukset ei nimittäin oo oikeestaan kovin puhtaan vaaleet vaan enemmänkin keltaset, vaikka miten yritän niitä kaikenmaailman hopeetuotteilla hoitaa. Lisäks noi blondaavat tuotteet kuluttaa ja kuivattaa aika ahkerasti tätä mun omaa luonnonkiharaa tukkaa joten jokapäivänen käyttökään ei tee kovin hyvää.. Tumma maantienharmaa / ruskee juurikasvukin yltää jo korviin asti. Elikkä kampaajalle meno olis hyvinkin ajankohtasta mutta isoin kyssäri on tosiaan nyt se että mihin suuntaan tätä alkaisin taas värjäilemään? Kuvia läpi käydessä kokosin teille vähän vertailumatskua tummista ja vaaleista kutreista!

25/1/2017 IMG_5999 IMG_6614 PA100128 
IMG_3838

Oon tosiaan aina ollut brunette mutta vähän reilu vuosi sitten keksin, että kyllähän sitä blondeja hiuksia pitää edes kerran kokeilla ja niimpä alotettiin reilun vuoden blondausoperaatio. Kesällä saatiin operaatio sitten päätökseen ja siitä asti mulla onkin ollut vaaleet hiukset. 

P7301374 P7221182
IMG_6205
P9251944

Mitäs mieltä te ootte, vaaleeta vai tummaa vai jotain siltä väliltä? Vai jotain ihan uutta sävyä? Oon vähän mietiskellyt jos testaisi seuraavaksi ihan vaalean ja vähän kylmemmän ruskean mutta en oikeen varmaksi tiedä. Kaikki mielipiteet ja vinkit otetaan siis suurella ilolla vastaan:) 

Lisäksi jos teillä on suosituksia hyvistä kampaajista Tampereella laittakaa vinkkiä tulemaan. Luottokampaajalla käynti Kuopiossa kun alkaa olemaan aika haastavaa Tampereelta käsin :D


2 kommenttia: