15.11.2017

KAULUSPAITA & KIPPARINHATTU

PA242375m

Hellou taas! Saatte tässä postauksessa viimeset syksyn asukuvat jotka napattiin jo useempi viikko sitten. Vihdoin mäkin löysin tän kipparinlätsän omassa koossa. Metsästin tätä varmaan oikeesti kuukauden, että löysin hyvän ja mun kokoo olevan yksilön. Harmi ettei tämmösillä kevyillä asuilla enää oikeen tarkene tuolla. Lisäks tuolla tulee pimeetä jo neljältä?! joten asukuvien otto senkun vaikeutuu enstisestään kun mahdolliset kuvaajat on yleensä päivänvalon aikaan töissä tai koulussa tai mä itse töissä.. Mutta eiköhän tästäkin selvitä ja saisin tänne ees muutamia asuja aina välillä kuvailtua.

PA242312m
PA242340m

Nyt muutama edellinen viikko on mennyt hirmusella hulinalla ohi. Viime viikolla alkoi työt ja nyt sitten vedetään aika kiireisellä aikataululla jouluun asti. Yritän ehtiä kirjoitella teille tänne niin paljon kun vain kerkeän tässä kaiken muun ohella! Tosi paljon mulla ois teille postausmateriaaleja kasassa;) Työjutut on nyt oikeestaan pitkälle ensi vuoteen asti selvillä ja huh miten iso stressin aihe putos tän myötä pois harteilta. Tuntuu niin helpottavalle tietää mitä tekee, missä ja milloinkin. Nyt enää stressataan sitä töiden ja lukemisen aikatauluttamista mutte eiköhän sekin hyvällä suunnittelulla hoidu. Pääsykoe jutuista ja tulevaisuuden plääneistä oon aatellu kirjottaa teille ihan omaa postausta tässä pian. Viime postauksessa olleesta to do listasta toteutuu loppu vuoden aikana siis ainakin tee mahdollisimman paljon töitä kohta. Lisäksi mä ostin ensimmäiset joululahjat jo viime viikonloppuna!! Oon kerrankin ajoissa.

PA242353m PA242329m

Tällaisia kiireisiä mutta erittäin hyviä kuulumisia tälle puolelle ruutua. Palaillaan taas!

P.S. Nyt voit seurata mun blogia myös facebookissa. Mut löytää sieltä nimellä Mette L tai suoraan tästä linkistä. Käykäähän seuraamassa sivua jos kiinnostaa ja haluutte pysyä ajantasalla millon tänne ilmestyy postausta ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti