24.7.2017

24/7/2017

Home

Moikka ja ihanaa maanantaita! Huh tänään alko jo henäkuun vika viikko, mitä!? Mulla käynnisty just tänään viimenen viikko töissä ja 4 päivän päästä alkaa sitten mun määrittelemättömän pitkä "kesäloma" kunnes jostain löytyy meikäläiselle duunipaikka. Ihana työhakemusten lähettelyrumba siis alkakoon. Kuitenkin tälle viikolle ja oikeestaan koko elokuulle on suunnitteilla niin paljon kaikkea super kivaa tekemistä, etten millään malttais oottaa. Töittenkään loppuminen ei harmita ihan niin paljoa kun on kaikenlaista meinoa ja meinikiä kalenterissa jo merkittynä.

  Home

Perjantaihin asti tää viikko menee siis töissä mutta heti lauantaina suunnataan Valtsun kanssa kahestaan pienelle kesälomareissulle Helsinkiin. Lauantai päivä kokonaisuudessaan menee mulla ripsenpidennyskoulutuksessa Tikkurilassa!! Vitsit että mä oon innoissani tosta! Pohdiskelin tätä koulutusta jo aiemmin keväällä mutta koulutusten ajakohdat ei täsmänny kovin hyvin mun omieni kanssa ja homma sitten jäi. Koko kesän oon kuitenkin ideaa mietiskellyt ja nyt kun työtkin loppuu ja aikataulut täsmäs aattelin, että miksipä ei. Onko täällä muita ketkä on käynyt SpaLotus Tikkurilassa ripsenpidennyskoulutuksia? Jos on niin heittäkää ihmeessä kommenttia mitä mieltä ootte ollu. Helsingissä aiotaan olla muutama yö ja maanantaina kotiudutaan sitten takasin Tampereelle.

  Home

Elokuussa ois sitten luvassa ainakin Mikkelin asuntomessuja, sukulaisten luona vierailua, oman parvekkeen kesäkuntoon laittamista (tosi ajoissa.. pitäis varmaan paremminkin olla syyskuntoon:D), Kolin reissu tytsyjen kanssa vitsi että ootan tätä, Blockfestit, toivottavasti uusi työpaikka, bloggailua ja kuvailua, muutaman kaverin muutto Tampereelle jeee ja loppukuusta sitten Sannin läksiäisiä. Kuullostaa aika tapahtumatäyteiseltä kuukaudelta mutta sehän ei haittaa, kotona ehtii hengailla sitten pimeinä syysiltoina! Toivotaan vaan että se kesä nyt sitten vihdoin ja viimein alkais ja saatais ees muutama viikko lämmintä tännekin.. Jep taas säästä valitusta mutta onhan tää nyt aika ankeeta ettei koko kesänä oo ollu kun muutama oikeesti lämmin päivä. Huh tämmöstä pientä kuulumis/tulevan suunnitteluhöpinää taas tälläkin kertaa. Nyt nukkumaan. Palataan taas mahdollisimman pian!

Home

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti