7.4.2017

Super hyvä vihersmoothie

vihersmoothie

Heissan mites siellä ruutujen toisella puolella on lähteny perjantai käyntiin? Mun perjantai käynnisty tällä, ainakin mun mielestä, super hyvällä vihersmoothiella, kuvien räpsimisellä ja todennäköisyysjakaumien kertailulla. Tän postauksen kirjottelun jälkeen suunnitelmissa ois koko loppupäivälle luentojen katsomista, siivoilua ja salilla käymistä jos vaan ehdin. Tää viikko tähän mennessä on menny jälleen vaan lukien ja arkeen palailun merkeissä. Nyt oon onneks saanu jo ton lukurytmin takaisin kohdilleen. Tasan kuukaus niin pitäs olla kaikki asiat jo kokonaan halussa huhh.. kiire tässä meinaa vähän tulla mutta eiköhän tästä selvitä. Huomiselle ois luvassa onneks vähän muutakin kun nenä kiinni kirjassa hengailua, kun Kuopio kamut saapuu tänne Tampereelle. Huomisen jälkeen se onkin sitten hei hei sosiaalinen elämä kuukauden ajaksi.

vihersmoothie 
vihersmoothie

Mä mietin pitkään että jotain vihersmoothieta haluisin testata mutta salaatti ja kurkku blenderissä sekoitettuna ei jotenkin kuullostanu mun mielestä kovin hyvältä. Vaikka voihan se toki olla pitäis varmaan testata sellainenkin. Mutta kuitenkin, vähän aikaa sitten bongasin yhden lempibloggaajani Mariannan blogista tosi hyvin kuuloisen ohjeen jota sitten testasin ja vähän sovelsin. Tää smoothie meni mulla kyllä heittämällä yhdeksi lemppareista saman tien!

Super hyvä vihersmoothie:

- Maitoa, joko normaalia, kauramaitoa, soijamaitoa ihan mitä itse haluaa laittaa
- Maustamatonta jugurttia
- Banaania
- Pakastemangoa
- Pakastepinaattia
- Omenaa
- Kiiviä
- Hunajaa
- Sitruunan / limen mehua

Mulla ei oo näihin mitään tiettyjä tarkkoja määriä vaan heittelen aineksia vähän sen mukaan paljon niitä on / mikä hyvälle tuntuu. Kuitenkin, suunnilleen yksi tai vähän reilu kourallinen pakastepinaattia ja -mangoa, yksi banaani, noin puolikas omena ja yksi kiivi. Maidon ja jugurtin määrä riippuu ihan siitä miten paksua / löysää smoothiesta haluat, samoin hunajan ja sitruunan mehun määrä on ihan maku kysymysiä. Tietenkin tohon voi lisäksi heittää sekaan vielä oikeestaan mitä tahansa haluaa. Sitten kaikki vaan blenderiin ja sekaisin, ja valmista tuli! 

vihersmoothie

Nyt mä lähden jatkamaan tonne tilastomatikan ihmeellisen maailman pariin ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti