27.2.2017

27 / 2 / 2017

Hellou! Mun piti kirjotella teille jo eilen illalla mutta kuvien muokkailun aikana meinasin nukahtaa varmaan melkein 10 kertaa joten päätin jättää tän kirjottelun suosiolla tälle päivälle ja mennä nukkumaan. Tällä hetkellä tää postauksen kirjottelu tuntuu aika paljon mukavammalle kun noi vieressä odottavat pääsykoekirjat ja tehtävät. Eilen ja onneks vielä tänäänkin on niin ihana sää. Päätin jopa napata lenkille kameran mukaan ja räpsiä muutamat kuvat. Meijän mittari näytti auringossa kuutta astetta lämmintä!! Juhuu kevät se siletä ehkä kuitenkin pikkuhiljaa alkaa saapumaan.

winter winter

Tällä hetkellä tosiaan majailen taas muutaman päivän Kuopiossa. Tiistaina on tarkotus mennä kavereiden kanssa syömään juhlistaen Saran synttäreitä ja keskiviikkona lähen takasin Tampereelle. Viikonloppuna juhlitaankin sitten Tampereella meidän tupareita! Kiva mutta tosi kiireinen viikko siis tiedossa. Kotona ois vielä aika paljon laitettavaa ja järjesteltävää mutta eiköhän kaikki saada suunnilleen valmiiksi lauantaihin mennessä. Nyt kun sitten kaikki isoimmat jutut on paikoillaan niin uskoisin että tännekkin saatte vihdoin postausta meidän kodista. Näiden suunnitemien lisäksi viikkoon kuuluu ylläri paljon paljon lukemista. Tällä hetkellä oon vähän aikataulusta jäljessä joten nyt on pakko lukee entistä enemmän ettei homma ihan karkaa käsistä.

winter winter winter  
Tän viikon kivojen juttujen lisäks yks super kiva juttu oottaa mua myös maaliskuussa!! Oonkin täällä välillä ohimennen maininnut kevään matkasuunnitteluista ja nyt viime viikonloppuna saatiin kaverin kanssa lyötyä suunnitelmat lukkoon ja matka varattua! Maaliskuussa siis pieni breikki lukemisesta ja reissuun. Vielä en määränpäätä paljasta, koska aattelin tehä aiheesta ihan oman postauksen tässä lähipäivinä, saatte siis oottaa siihen asti;) Nyt kuitenkin noi pääsykoekirjat on oottanu tossa jo ihan liian kauan joten taitaa olla parasta vihdoin alottaa lukeminen. Ihanaa ja energistä alkavaa viikkoa sinne kaikille ja palaillaa pian<3

winter

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti