12.1.2017

TAMPEREELAINEN TÄÄLLÄ MOI

muutto5

Hellurei, täältä kirjottelee nyt tampereelainen. Koko joulukuu oli niin täynnä kaikkea mahdollista tehtävää, että kirjottelu jäi siltä(kin) kuulta tohon yhteen kertaan... Mutta hei nythän on uusi vuosi ja uudet kujeet ja blogin suhteen suunta ei oo kun ylöspäin! Mun vuosi lähti käyntiin pakkaamisella, tavaroiden läpikäymisellä ja uusien hommaamisella. Viime viikon lauantaina tehtiin muutto tänne tampereelle ja täällä on nyt tää koko viikko asusteltu ja laitettu pikkuhiljaa kotia kuntoon. Onneks kämppä ei näytä enää samalle kun näissä kuvissa. Ei oo nimittäin millään tavalla aseteltuja,mietittyjä tai hienosti otettuja kuvia nämä, vaan just tälle täällä näytti kolme ensimmäistä päivää ennekun saatiin laatikot purettua. Suurin osa tavaroista ja huonekaluista hankittiin jo Kuopiosta joten suurinosa asunnosta alkaa olla "valmiina". Tosin tässä viiden päivän aikana oon huomannut jo tosi monta juttua mitä pitää vielä hommata niitten kaikkien sisustusjuttujen lisäksi heh.

muutto2 muutto1 muutto3 

Tällä viikolla siivouksen ja kodin järkkäilyn lisäks alotin ihan oikeesti lukemaan pääsykokeisiin. Jep minä, näin ajoissa lukemassa ja opiskelemassa vaikka aikaa pääsykokeisiin on vielä kuitenkin 4kk. Voitteko kuvitella? Jep en minäkään. Nyt viikonloppuna suuntaan takasin Kuopioon ja mä jään sinne sitten taas viikoks asustelemaan ja hoitamaan Nemoo. Tämmöstä täällä on ehtiny tapahtua nyt kuukauden aikana:) Ihanaa loppuviikkoa teille!<3

muutto4

Jos teillä on Tampereelle jotain vinkkejä, ihan mitä vaan, kahviloita, ruokapaikkoja, vaatekauppoja, sisustusliikkeitä tai mitä tahansa niin saa vinkata! Kiitos:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti