16.1.2017

SISUSTUSINSPIRAATIO

sisutus inspiraatio2 sisutus inspiraatio4 sisutus inspiraatio3 Nyt omaan kämppään muutettua pinterestin ja muittenkin kuvasivustojen sisustuskuvien selailu on varmaan tuplaantunut entisestä, vaikkei se aiemminkaan vähäistä ollut. On ihan mahtavaa päästä vihdoin itse päättämään huonekalut, sisustusjutut ja koko sisustustyyli just oman näkösekseen. Oon niin innoissani! Mun mielipide meidän kodin sisustuksesta on kuitenkin vielä vähän hukassa. Tuntuu että haluisin sinne niin paljon kaikenlaisia juttuja, jotka on kuitenkin tosi erityylisiä keskenään. Eikä mun kaikki ajatukset meidän pikkuruiseen kotiin kyllä mahdukkaan heh. Värimaailma meillä ainakin tällä hetkellä on hyvin neutraali ja simppeli, valkoista, harmaata, mustaa ja beigeä lähinnä. Joitakin piristäviä yksityiskohtiakin löytyy ettei asunto oo liian tylsä. Sisustustyyliksi mä taas haluaisin jotakin yksinkertaista ja modernia mutta kuitenkin myös ripauksella sellaista maalaisromantiikkaa. Hah paljon toiveita ja ajatuksia siis. Ehkäpä ajatukset tässä pikkuhiljaa selkytyy samalla kun sisustelee ja hankkii muutamia uusia juttuja. Näissä postauksen kuvissa näkyy aikalailla sellasta tyyliä ja juttuja jotka on mun mieleen.
  sisutus inspiraatiosisutus inspiraatio5

Sisustusinspiraatiota ja ideoita mä etsin oikeestaan aikalailla pelkästään netistä erilaisilta kuvasivustoilta. Pinterest, We<3it ja Instagram on mun omat ehdottomat lempparit. Lisäksi muitten blogeista saa hirmu hyviä ideoita. Kotona käydessä tulee aina myös selattua kaikki äipän uudet sisustuslehdet mutta niissä harvemmin on just sellasia juttuja mistä mä innostuisin. Ja jos on ne ei useinkaan oo mun budjetille läheskään sopivia. Kuvia ja juttua meidän kodista tulee blogiin heti kuhan saadaan kaikki suunnilleen valmiiksi ja saan kodin kuvailtua. Pieni hetki voi siis vielä mennä mutta sellasita kuitenkin tulossa! 

Mites onko siellä ruutujen toisella puolella samanlaisia sisustusmieltymyksiä kun mulla? Onko nää mun poimimat kuvat mieleisiä? Ja oisko teistä mukava kuulla täällä blogissa enemmänkin sisustusjuttuja nyt kun niitä on vähän paremmin mahdollista toteuttaa?

Kuvat: Pinterest

2 kommenttia:

  1. Oletpa koonnut kauniita kuvia upeista sisustuksista!♡ itse tykkään aika pitkälti samanlaisesta tyylistä:) Mukavaa kuulla että olet päässyt sisustamaan omaa kotia. Se on ihanaa aikaa♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia ihanasta kommentista!:) Sun blogista ja Instagramista on itseasiassa tullut myös katseltua valtavasti inspiraatiota, niin upea koti sulla <3

      Poista