10.1.2016

KURSSIJUHLAN ASU

kurssijuhla1 kurssijuhla4 kurssijuhla3 kurssijuhla6 kurssijuhla7 kurssijuhla5 kurssijuhla2

Huomenta ja ihanaa sunnuntaita! Mä hengailen edelleen sängyssä aamutakki päällä ja raapustelen teillä tätä postausta. Tarkotuksena tänään ois vielä lähtee salille, kuvata muutamia vähän aikaa sitten hankittuja juttuja ja joululahjoja, käydä kaupassa, tehä koulujuttuja ja lukee kevään kirjoituksiin.. Aika paljon ois hommaa tälle päivälle ja veikkaan vähän, että osa jää jälleen tekemättä hah. Nyt kuitenki tän enempää höpisemättä hypätään vielä viikko taaksepäin kurssijuhlaan!

Kurssijuhlan etiketti naisille oli sinällään aika vaativa ja ihan kaikki kohdat ei tässä mun asussa täyty, vaikka mahdollisimman hyvin sitä yritinkin noudattaa. Etiketin mukaan naisilla tuli olla pitkä mekko ja sitä kaikki oli noudattanu. En ite ainakaan huomannut ketään kenellä olisi lyhyt mekko ollut. Erilisia pitkiä mekkoja juhlassa oli kyllä, vaikka millä mitalla. Mä itse tilasin tän mekon Vbridal nimiseltä nettisivulta. Aiemmin en ollut tuolta sivustolta mitään tilannut mutta lopputulokseen olin hyvin tyytyväinen! Tilattiin mekko mun mittojen mukaan mutta aluksi se oli yläosasta kuitenkin jonkun verran löysä. Onneksi kuitenkin kummini kerkesi mekon kaventaa ja saatiin siitä just sopivan kokonen. Kiitokset siis sinne suuntaan <3 Kenkinä mulla oli teräväkäriset mustat avokkaat ja, vaikka kengissä ei paljon korkoa ollutkaan voin kertoo, että pikkusen alko jossain vaiheessa juhlaa jalkoihin koskemaan. Laukkuna toimi pieni musta kirjeuorilaukku ja ulkona käytin sitten siistiä mustaa villakangastakkia. Hiukset tuli etiketin mukaan olla kiinni, jos ne vaan sai. Mä siis kävin jo edellisenä päivänä ne kampaajalla laittamassa. Haminassa sitten oli muutamia kampaajia paikalla, jotka maksua vastaan korjaili yön ja bussimatkan aikana vähän räjähtänyttä kampausta. Etiketin mukaan asussa olisi pitänyt olla myös hartiahuivi varsinkin ruokailun aikana mutta mulla ei sellaista ollut. Aika monelta muultakin se kyllä puuttui eikä siitä kukaan tullut juhlan aikana huomauttamaan. Korujakaan en kauheemmin laittanut ton koristeellisen yläosan takia. Toivottavasti tästä pitkästä selostuksesta sai jotain selvää:D Mä meen nyt valmistautumaan salille lähtöön ja toivottelen teille hyvää sunnuntaita! 

Jos jollakin jäi itse juhlasta tai etiketistä jotain kysyttävää / mun selitykset ei ollu tarpeeks selviä, kysykää ihmeessä kommenteissa lisää:)

Mitäs mieltä te ootte mekosta ja kokonaisuudesta ylipäänsä? 

2 kommenttia:

 1. Upea mekko! Googlailin juuri kokemuksia tuosta Vbridal-nettikaupasta ja blogisi tuli esiin. Jouduitko maksamaan tulleja tuotteesta? Kuinka nopeasti sait mekkosi ja onko se samannäköinen kuin kuvassa? Jännittää aina hieman nuo ulkomaiset sivustot, mutta toisaalta edulliset hinnat houkuttavat :) Kiitos paljon vastauksestasi ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Tän mekon perusteella mulla ainakin hyviä kokemuksia tästä nettikaupasta. Mekko oli tosi samannäköinen kun alkuperäisissä kuvissa ja värikin vastas tosi hyvin sitä mitä odotin! Jos oikein muistan niin mulle tuli tullimaksuja reilu 30€ ja mekko tuli vähän yli kolmessa viikossa:) Tosi tyytyväinen olin ite tähän nettikauppaan, vaikka vähän muakin jännitti että millanen mekko sieltä oikeen tulee:D

   Poista