29.7.2015

LONDON DAY 1

Noniin varoitetaan nyt ihan alkuun, että ihan hirmunen kuva&juttupläjäys tulossa...

IMG_3339 IMG_3363 IMG_3370 IMG_3348 IMG_3375 IMG_3386 IMG_3398 IMG_3407 IMG_3411 IMG_3412 IMG_3419 IMG_3441 IMG_3424 IMG_3444 IMG_3451 IMG_3477 IMG_3466 IMG_3448 IMG_3650 IMG_3637 IMG_3672 IMG_3680 IMG_3674 IMG_3699
IMG_3692
Huhhuh tässä on vasta pieni osa ensimmäisenä päivänä kuvatusita kuvista mutta eiköhän tässäkin oo jo ihan riittävästi.

Edellisenä päivänä oltiin saavuttu Englantiin noin neljän maissa paikallista aikaa. Meijän lento Ryanairilla lähti Tampereelta ja laskeuduttiin Stanstedin lentokentälle. Oli muuten vähän isompi kenttä verrattuna Tampereeseen. Lentokoneesta pois päästyämme jonotettiin ainakin puoli tuntia passitarkastukseen.. Se jono oli ihan mielettömän pitkä ois mun mielestä saanu olla muutama tiski enemmän. Tarkastuksesta päästyämme lähettiin metsästämään laukkuja ja mun laukku löytykin heti oikeelta hihnalta, valtsun laukku ei. Siinä sitten jonkun aikaa ooteltiin ilmestyiskö se siihen hihnalle mutta ei.. käytiin jo ilmottamassa kadonneesta laukusta, kun mä onneksi bongasin sen toiselta hihnalta. Vihdoin selviydyttiin sinne itse lentokentän puolelle ja napattiin samantien liput bussiin, jolla päästiin Lontooseen Victoria asemalle. Bussimatka Stanstedilta Lontooseen kesti noin 45min-1h. Victorialle päätyämme oli jo niin kova nälkä, että etittiin ensimmäinen vastaantuleva ruokapaikka jossa ois wifi, sehän oli sitten tietenkin mäkkäri:D Sieltä lähettiin suuntaamaan laukkujen kanssa hotelille joka sijaitsi Paddingtonissa. Aateltiin, että ihan hyvinhän me jaksetaan sinne kävellä ja noh käveltiinhän me.. varmaan kaksi tuntia. Operaatiota ei helpottanu yhtään se että ei oikeestaan tiietty yhtään minne piti mennä vaan jokaisessa kadunkulmassa etittiin karttaa ja katottiin siitä minne pitikään suunnistaa. Vihdoin ja viimein päästiin rättiväsyneinä hotellille ja tähän voisin todeta sen ostos tv:stä tutun "eikä siinä vielä kaikki". Ei nimittäin päästy ensimmäiseksi yöksi meidän varaamaan hotelliin koska siellä oli ilmeisesti veden kanssa jotain ongelmia. Onneks hotelli oli hoitanu meille majotuksen toisesta hotellista eikä meille koitunu siitä mitään lisämaksua. Tämä varahotelli ei kyllä ollu ihan yhtä hyvä kun se meidän oikea mutta meni se sen ekan yön. Hotellista ei sinä iltana poistuttu enää, kun ostamaan pientä syömistä ja juomista ja käytiin nukkumaan. Täytyy kyllä myöntää, että tuona ekana päivänä mietin että mitäköhän tästä reissusta oikeen tulee:D Seuraavana aamuna vietiin matkalaukut oikeelle hotellille ja suunnattiin kattelemaan nähtävyyksiä. Ensin London Eye, BigBen ja sieltä sitten Tower Bridgelle ja Oxfordin kautta illalla hotellille. Askeleita kertyä tuonkin päivän aikana lähelle 20 000 ja sen kyllä huomasi illalla. Noista kuvista oikeestaan näkee koko ensimmäisen päivän joten en taida siitä sen enempää höpötellä:)

Toivottavasti joku jakso lukee ja kattoo tän postauksen tänne asti:D Mitä tykkäsitte tämmösestä postauksesta? Tällä hetkellä viettelen viimestä päivää saikkua ja koitan keretä tän illan aikana kirjottelemaan teille vähän kuulumisia ja jakamaan yhen asun! Ajastan sen sitten muutaman päivän päähän, myös lisää Lontoo juttuja on luvassa lähiaikoina. Nyt lähen vähäks aikaa lukemaan bilsaa, see you:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti