3.12.2014

3/12/2014

IMG_0152 IMG_0220 IMG_0235 IMG_2930 IMG_2883 IMG_0178

Moikkamoi! Taas on vierähtäny jokunen tovi kun tänne oon viimeks kirjotellu mutta täällä sitä ollaan taas. Marraskuu kerkes taas mennä ihan hujauksessa ja nyt sitä ollaanki jo joulukuun puolella. Ihan hullua mun mielestä, että ihan kohta on taas joulu, enää 21päivää!! Mä oon ollu tänä vuonna jopa aikasin liikkeellä ja ihan kohta alkaa kaikki joululahjatkin olla kasassa, ihan pari pikku juttua puuttuu vielä osasta lahjoista. Koulussa kakkosjakson koeviikko oli viimeviikolla ja nyt sit ootellaan menikö kaikki kokeet läpi (toivotaan todella) 3. jakso on pyörähtäny käyntiin ja vanhojen tanssitreenitki on alkanu. (vanhoista mm. hiuksista ja meikistä tuun kyselemään teiltä apua kunhan teen ees jokinlaisia päätöksiä niiden suhteen) Vanhojen mekko mulla on ollu jo heinäkuusta asti joten sen kanssa ei onneks tuu mitään paniikkia. Meikäläisen vapaa-aika on perinteiseen tapaan menny kamujen ja poikkiksen kanssa lisäks sali, tankotanssi ja koulu on vieny aika paljon aikaa mun vapaa-ajasta (varsinkin koulu)  Tässäpä siis oli superpikakelaus mun viimekuukauden tapahtumista elikkäs lyhyesti sanottuna hyvää kuuluu:D

Vähän myöhässä nämä tämän postauksen kuvat, mutta parempi myöhään kun ei millonkaan eiks vaan? Kuvat on siis syyslomalta kun oltiin tahkolla viettelee kamun synttäreitä. Hirmusesti ois kirjoteltavaa ja kuvia, mutta taidan jättää niitä seuraaviin postauksiin ettei tästä tulis ihan älyttömän sekava postaus. Nyt lähen lenkille ja sen jälkeen ois parit koulujutut tehtävänä vielä tänä iltana, palaillaan pian!:)

Kaiken ton ylemmän höpötyksen lisäks tajusin tällä viikolla että siitähän on jo vuos ku meitsi laitto tän blogin pystyyn! Blogin "vuosipäivä" oli siis 16.11 ja mä aattelin tehä ensivuodelle lupauksen jonka todellakin yritän toteuttaa! Viime vuonna kirjoittelin blogiin yhteensä 44 postausta ja tän vuoden tavoitteena oiskin sitte kirjottaa ainakin pari enemmän kun viimevuonna! Toivotaan että löytäsin vähän lisää aikaa tällekkin harrastukelle ja saisin tavoitteen toteutettua!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti