17.4.2014

WEEKS 14 AND 15

PicMonkey Collage
1 ja 2. Näissä kuvissa oli vielä koeviikko meneillään, ja oli kyllä sen jälkeen aika samanlainen fiilis kun Nemolla tossa kuvassa. 3. Chillailuu auringossa 4. Sain kaverilta ehkä maaaailman söpöimmät kuulokkeet!! Kiitti Jenna<3
PicMonkey Collage
1. Käytiin Sannin kanssa Matkuksessa ostelemassa kaikkee pientä tarpeellista synttärijuhliin. Loput kuvat onkin jälleen itse synttäreiltä.
PicMonkey Collage
1. Siinä nyt on se mun leipoma kakku (jonka ohjekkin taitaa täältä vielä puuttua heh..:D) Tässä vaiheessa kakku näytti vielä ees jotenkii hienolta, kunnes siirsin sen liian pieneen vuokaan... 2. Ei mitään hajua minkä päivän asu tämä oli 3 & 4. Nellyltä tilattu paita!
PicMonkey Collage
1 & 2. Reeniä reeniä. Ei tässä vielä lähellekkään mitään huippuja olla mutta kokoajan mennään eteenpäin! 3. Viime lauantaina käytiin Rossossa. 4. Ja jälleen tämmönen pikanen ootd kuva

Tässä tää mun lupailema viikkopostaus parilta viimesimmältä viikolta. En kyllä oikeastaan edes muista mikä kuva on otettu milloinkin, mutta kai tästä nyt jonkilaisen käsityksen saa siitä mitä mun viimeviikkoihin on kuulunut. Tällä hetkellä makoilen mummin sohvalla pääsiästä vietellen, ja täällä ois tarkotus olla sunnuntaihin asti. Toivotaan nyt todella että ois hyvät ilmat ja auronko paistais, niinkuin on luvattu!! Mukavaa pääsiäistä kaikille ja palaillaan pian!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti