5.3.2014

WEEK 9

Heippa taas! Eilen jo piti kirjotella tää postaus, mutta pienten teknisten ongelmien takia saan sen tänne vasta nyt tänään. Nyt siis viettelen hiihtolomaa täällä mummin luona "maalla" ja netti täällä ei oo mikään paras mutta tällä nyt mennään. Kyllä tätä lomaa oli jo ootettukkin! Ihanaa hetkeks saada taukoo noista koulujutuista ja stressistä, vaikka kyllä sitä tekemistä riittäs tässä lomallakin.. Tässä kuitenkin mun viimeviikon kuulumiset.

PicMonkey Collage
1. Maanantaina alotin ton Sinkkuelämän kattomisen ja oon täysin koukussa 2.Tiistai aamu ei lähteny mulla kovin hyvin käyntiin. Kiireessä aamulla lähin bussiin, noh puolivälissä matkaa huomasin ettei mulla ollut bussikorttia eikä myöskään lompakkoa.. Kotiovelle päästyäni tajusin että olin jättäny myö avaimet kotiin.. Siinä sitä sitten istuskeltiin kuistilla jonkin aikaa:D  3 ja 4. Keskiviikon shoppailua Matkuksessa. Mukaan lähti parit housut, paita ja laukku.

PicMonkey Collage
1. Vähän syömistä shoppailun jälkeen 2 & 3. Torstaina Puikkarissa lukiobileissä 4. Mun ja Sofin synttärilahja Saralle

PicMonkey Collage
1, 2 ja 3 Käytiin perjantaina syömässä Ehta ravintolassa Saran synttäreitten kunniaks 4. Lauantaina autossa matkalla Mäntyharjulle

PicMonkey Collage
1. Niin ihana kun aurinko paisto ja sai pitää jo aurinkolasejaki päässä! Kohta on kesä<3 2. Perillä 3 & 4 Lauantaina kerkesin onneks nähä Neeaa vielä ennenku sen loma loppu, ja paria muutakin kaveria joita en ollu pitkiin aikoihin nähny:)

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana toi musta toppi! Mistä se on? :)

    VastaaPoista
  2. oon ostanu sen mun kaverilta, mutta muistelisin että se on ostettu Seppälästä alunperin:)

    VastaaPoista