2.2.2014

VIIKON KUULUMISET

Tosiaan tämä viikko on ollu hiljasempaa täällä blogin puolella, pahoittelut siitä. Toi koeviikko vaan yksinkertasesti vie kaiken ajan ja energian. Ja no eipä mun kuluneella viikolla ole oikeestaan muuta tapahtunukkaan kun kokeeseen lukua ja pänttäämistä. Perjantaina oli aivan ihana tunne kun se vapaus taas noista kirjoista alko. Lauantaina tosin käytiin tyttöporukalla ulkojäillä vähän pelaa lätkää, ja vaikka ei kauaa pelattukkaan niin hauskaa oli silti! Kuvia en oo nyt yli viikkoon järkkärillä ottanu ja edelleenkään en saa noita puhelimen kuvia siirrettyä koneelle... Joten tästä tulee nyt tällänen todella tylsä postaus melkeen ilman kuvia. Oisko kellään mitään vinkkejä, tai mikä vois olla vikana tossa että miks iPhone ei yhdistä koneeseen, että saisin kuvat siirrettyä mutta iTunesiin kyllä yhdistää??

IMG_8332
uj2014(Kuva otettu pimeessä ja puhelimella joten siksi näin huono laatu)
Ettei tää nyt ihan näin koulupainotteiseks postaukseks jäis nii voisin tiivistytesti kertoilla vähän mun viime viikonlopusta Jyväskylässä. Viime viikonloppunakaan ei valitettavasti tullu kertaakaan otettua kameraa esille laukunpohjalta.. Mutta niinhän se menee, ettäkun on hauskaa ja aika menee nopeesti niin ei siinä kerkee eikä ees muista kuvia olla kokoajan räpsimässä. Viikonloppu meni siis tosi nopeesti ja todella mukavissa merkeissä, oli tosi mukavaa nähä tuttuja taas pitkästä aikaa. Tutustuin viime viikonloppuna myös moniin uusiin älyttömän mukaviin ihmisiin, syötiin hyvää ruokaa, katottiin leffoja, käytiin vähän shoppailee, tehtiin kasvonaamiot ja vaikka mitä muuta kivaa!!
Tässä nyt tämmöset ihan pikaset kuulumiset mun viimesimmän viikon ajalta! Palaillaan taas:)

2 kommenttia:

  1. mä teen yleensä sillee jos iphone ei yhisty koneeseen niin, että lisään kuvat puhelimesta facebookkiin yksityisenä ja sit tallennan ne koneelle sieltä :D onhan se vähä venkslaamista mut saapahan kuvat ainaki koneelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. vois kyllä enskerralla koittaa tolleen thänks rose!:D

      Poista