16.2.2014

VANHOJEN JATKOT 2014

Hupsista taas on menny kaks viikkoo ilman minkäänlaista postausta.. Mutta hengissä ollaan!! Nyt lupaan parantaa tätä mun postaustahtia, ettei tulis tämmösiä hirmusia taukoja jatkossa. Mun kuluneille viikoille on kuulunu lähinnä ihan vaan kotona löllöilyä, leffoja, salilla käymistä, koulua, ja kamujen kaa hengaamista. Tässä postauksessa kirjoittelen lähinnä viime perjantaista kun oli vanhojentanssit ja niiden jatkot. Itsehän en vielä tänä vuonna vanhoja tanssinut, mutta en kyllä millään malta oottaa kun ne pääsen tanssimaan vuoden päästä!! Koulussa katottiin jo päivällä meidän koulun vanhat, illalla mentiin Siilinjärven lukiolle kattomaan toiset, ja sieltä sitten lähettiin jatkoille Rauhalahteen kavereitten kanssa jotka tanssi jo tänävuonna. Oli ihanaa nähä kavereita ketä ei ollu nähny piiitkään aikaan:)

IMG_8507 IMG_8480 IMG_8529 Jatkoille lähtiessä tuli vähän kiire joten kunnon asukuvia en kerenny ottaa mutta tässänyt muutama mistä ees vähän käy ilmi mitä mulla oikeen oli päällä.

PicMonkey Collage IMG_8558muok
PicMonkey Collage jatkot jatkot2 jatkot3 
Jannika B
jatkot6
Mekko lainassa kaverilta / Kirjekuorilaukku ja kengät H&M (noitten korkokenkien sijasta päädyin kuitenkin laittamaan balleriinat)

Toivottavasto teidänkin viikonloppu on menn mukavissa merekissä. Palaillaan taas pian!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti