23.2.2014

SATURDAY WITH ME

IMG_8701 Heräsin ihmeen aikasin lauantai aamuks, jo joskus ennen kello 10. Yleensä nimittäin saatan helposti nukkua johonki yli puolille päivälle..:D
IMG_8584 IMG_8599 Kerkesin syyä aamupalan rauhassa, ja laittaa kamat valmiiksi, jonka jälkeen suuntasin Kuopioon ja salille kello 12 aikoihin. Salilla vierähti semmonen vähän reilu puoltoistatuntia, ja sen jälkeen kävin Kuopiossa nopeesti asiolla nimittäin..IMG_8611 Ainakin Kuopion Anttilassa oli Sinkkuelämän koko boksi tarjouksessa 30€!! Ja kyllähän se oli aivan pakko käydä ostamassa, kun noin halvalla sen kerranki sai! PicMonkey Collage IMG_8618 Kotiin takaisin päästyäni tein smoothieta ja söin välipalaks vähän kanasalaattia. Vasta 3 aikaan varsinaisesti aloittelin normaaleja aamutoimia, suihku, meikkaus, hiustenlaitto ymym.. IMG_8630 IMG_8634IMG_8641 Vähän ennen puoli viittä lähettiin Even kaa hirmusella kiireellä bussipsäkille ja bussilla Siilinjärvelle. Käytiin kaupassa ostamassa tortilla- ja lettutarvikkeet ja mentiin Viiville kokkaamaan ja seuraamaan Suomi-USA peliä. Ja jeeee kyllähän Suomi sen pronssin vei!!:)
IMG_8642 IMG_8674PicMonkey Collage
Koko loppuilta menikii sitten Viivin luona ja muutenki Siilinjärvellä ja Vuorelassa kavereitten kanssa pyörien. Kotiin tultuani lähdin vielä Nemon kanssa pienelle iltalenkille, ja sitten melkeen suorilla nukkumaan sen verran väsytti jo tossa vaiheessa. Tällasissa merkeissä meni mun lauantai. Mites teillä?
Entäs mitä mieltä ootte tällasesta vähän erilaisesta postauksesta? Yleensä en nimittäin turhan tarkkaan kertoile kaikkia päivän tapahtumia, mutta päätinpä nyt tämmöstäkin kokeilla. Muitakin postausideoita tai vinkkejä jos tulee niin kommentoikaa ihmeessä:) Mun sunnuntai jatkuu nyt lenkkeilyllä, läksyillä ja sitten taidan aloittaa ton sinkkuelämän kattomisen. Rentoo sunnuntaita kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti