23.1.2014

WEEK 3

Mun piti kirjotella teille viikkopostaus viikosta 3, mutta jostain syystä mun puhelin ei yhdisty koneeseen, joten en saa kuvia siirrettyä.. Ois vissiin aika ostaa se uus puhelin. Eipä sillä että viimeviikolla ois mitään kovin kummosta tapahtunu mutta kirjottelen teille nyt kuitenkin siitä ja laitan parit kuvat mitkä on vielä julkasematta.

Koko viimeviikon viettelin oikeestaan kipeenä, mutta kuumetta ei kuitenkaan ollu niin paljoa että oisin useemman päivän ollu poissa koulusta. Lisäksi tänään alkoi koeviikko joten viimeviikolla ei kauheesti voinu sairastella:D Viimeviikko meni siis suurimmaksi osaksi koulujuttuja tehdessä ja kavereitten kanssa.

Keskiviikkona kuitenkin jäin kotiin sairastamaan, ja sattumalta löysin pakastimesta joululta jääneet taikinat, ja aattelin aikani kuluks sit leipoo vähän pipareita ja joulutorttuja.

IMG_8024 PicMonkey Collage IMG_6116

Lauantain asusta mun piti tehä ihan oma postaus, mutta tää postaus jää aika tyhjäks ja tylsäks joten laitan nämä lauantain kuvat tähän
IMG_8109
PicMonkey Collage IMG_8140
PicMonkey Collage Takki MicMac / Huivi Cubus / Hame ja sormus H&M / Villapaita Bikbok / Käsikoru Glitter

Toivotaan että saisin ton puhelimen toimimaan nii voisin jatkossa niitä normaaleja viikopostauksia postailla. Nyt huomenna perjantaina ois tarkotus lähtee Jyväskylään, joten viikonloppuna voi olla täällä hiljasempaa. Lisäksi ensviikolla voi olla kans vähän aika tiukilla (sen koeviikon takia..) joten katellaan miten kerkeen kirjotella tänne! Mukavaa viikonloppua kaikille jo nyt:)

3 kommenttia:

  1. sinut on haastettu:)!
    http://eemmiu.blogspot.fi/2014/01/ma-haastan-sut.html

    VastaaPoista
  2. ihana toi neule:) http://jasu-prettyinblack.blogspot.fi/

    VastaaPoista