17.12.2013

WEEK 50

Moikka! Tässä ois sitte tuon edellisen viikon tapahtumia vielä viikkopostauksen muodossa:)
week50
1.Viime maanantaina oli palautuspäivä ja JEE ensimmäinen 10 lukiossa!! Tää tuli historiasta (mitä ihmettä?!) Muutkin kokeet meni ihan hyvin eikä yhtäkään tarvii uusia vaikka vähän jo pelotti. 2. "Jeee 10!!" 3. Ilmeisesti mun iPhonekaan ei oikein tykänny noista -20 pakkasista 4. Päätettiin lähtee palautuspäivän kunniaks Raxiin mättää masut täyteen roskaruokaa.

week50 2
1. Iltapalaa 2. Löllöilyä kotona 3. Sain viimeviikon tiistaina ensimmäisen joululahjan!:) 4. Vesisadetta ja loskaa.. 

week506
1. Aivan liikaa läksyjä ym. koulujuttuja.. Stressaa stressaa! Tähän jaksoon sattu vielä suurinosa aineista mihin mun oikeesti pitää panostaa jos aattelin pärjätä koeviikolla 2. Jälleen iltapalaa ja ylläri hedelmiä:D 3. Treeniä treeniä  4. Oon ihan tosi kauan ettiny tollasta sopivaa ruutupaitaa ja nyt löysin Gina Tricotista sellasen. Jätin sen vielä toistaseks kauppaan mutta luulempa että tälläviikolla käyn sen sieltä hakemassa omaan vaatekaappiin<3

week50 4
1. Jouluvalot 2. ja 3. Pikkujouluja ja ruokaa tytsyjen kaa 4. Mä taaas

week50 5
1. Lauantaina lähin Kuopioon joululahja ostoksille ja poikkesin äipän ja iskän kanssa kahvila Houkutuksessa syömässä 2. Tän näkösenä oltiin lauantaina lahjoja metsästämässä, ja onneks melkein kaikki lahjat löyty samalla kerralla! 3. Lauantain ruoka, tortilloja 4. Jouluinen enkeli (Tähän piti joku kuva laittaa et sain tän viimesen kollaasin tehtyä)

Tajusin tässä tätä postausta tehdessä että varmaan puolet näistä kuvista liittyy ruokaan ja syömiseen:D Noh hupsis, mutta eikös tää syöminen tässä joulun lähellä oo ihan sallittua. Tälleesti se mun viimeviikko kuitenkin enimmäkseen meni. Laittakaa ihmeessä kommentteja!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti