1.12.2013

CHRISTMAS PARTY

Oishan se pitäny arvata että kerrankin, kun tapahtuu oikeesti jotain semmosta ees vähän normaalista poikkeevaa ja hauskaa, niin mä en voi ottaa kunnolla kuvia.. Tänne blogiin nimittäin piti tehä postaus niistä pikkujouluista. Perjantaina siis vieteltiin kaveriporukalla niitä pikkujouluja ja noh minähän sitten olin edellis iltana siirtänyt kuvia koneelle ja huomasin sitten vasta kaverin luona että hupsis se muistikorttihan oli kotona koneessa.. Olipa hirmunen yllätys että näin pääs käymään:D Onneksi kuitenkin Realla oli kamera mukana ja saatiin ees jonkunverran kuvia yhessä napsittua illalta! Kuitenkin oli aivan mahtava ilta kavereitten kanssa. Syötiin, kuunneltiin musiikkia, tanssittiin, höpöteltiin ja naurettiin aivan älyttömästi. Jälleen kerran voin vaan todeta että mulla on maailman mahtavimmat ystävät! :)

_MG_7067 muok
PicMonkey Collage_MG_7078
Päällä mulla oli Peplum Vero Moda / Hame H&M / Kaulakoru Bijou Brigitte

_MG_7103 Kavereitten kanssa oltiin jo aiemmin marraskuussa sovittu semmonen lahjajuttu. Eli joskus marraskuun alussa arvottiin kaikille meijän porukasta joku, ja se kenen nimi siellä arvassa oli, nii sille piti sitten ostaa joululahja. Kaikki sai lahjan ja jokaisen ei tarvinnu käyttää monia kymmeniä euroja lahjan ostamiseen. Ja sitä kenelle lahjan osti ei saanu paljastaa ennenku vasta eilen. Mä ite sain ton Itse ilkimys 2- leffan ja suklaalevyn Jannelta. Hehee oli kyllä mieluinen lahja! (oon nimittäin ihan rakastunu niihin minioihin, mitä noissa leffoissa on:D)
_MG_7082
_MG_7136_MG_7141_MG_7152
PicMonkey Collage2 (toi karvapallo tossa Nomonden sylissä on koira)
IMG_7192muok
PicMonkey Collage3 No kyllähän niitä kuvia tuli otettua sittenkin aikalailla. Vaikka meinas jo paniikki iskee että apua mitäs mä nytten teen! Harmi ettei tullu otettua semmosta koko porukan kuvaa, mutta toivottavasti jaksoitte selailla nää tänne loppuun asti:) Nyt on kyllä sen verran univelkaa kertyny tältä viikonlopulta ja edellisen viikon koeviikolta että lähen nukkumaan! Mukavaa sunnuntaita kaikille:)

2 kommenttia:

  1. ompas beast massa könni pune iso köyni köntti lihas blogi sinulla mette

    VastaaPoista
  2. kiitos paljon beast massa könni pune iso köyni köntti lihas iso ville!xD

    VastaaPoista