18.11.2013

WEEKEND

Moikka! Toivottavasti teidän viikko on lähteny vähän paremmin käyntiin kun tää mun. Vähän meinaa stressata tuo tuleva koeviikko, mutta eiköhän tääkin tästä pikkuhijaa. Viikonloppu kuitenkin meni tosi rennoissa ja mukavissa merkeissä. Perjantai iltana istuttiin tyttöjen kaa iltaa tässä meillä ja lauantaina sitten lähin pyörähtää Matkuksessa ja Ikeassa Viivin ja Elinan kanssa.

Ikeasta ei tällä kertaa lähteny mukaan oikein muutakun kynttilöitä. Matkuksesta ois kyllä löytyny,vaikka mitä ihanaa mutta eihän sitä kaikkee voinu taaskaan valitettavasti ostaa. Mm yks laukku ja kello ainakin jäi vielä toistaseks kauppaan, ehkäpä ne kävisin vielä hakemassa tässä joku päivä! Mutta kuitenkin mukaan Matkuksesta lähti

Topit Ginta Tricot 9.95€

 
Sali-/treenitopit H&M 9.95€

Villapaita Bikobok 39.95 mutta oli -40% alennuksessa ja hinnaksi jäi 23.95
T-paita Gina Tricot 9.95


Skopunkten 29.90€

Sunnuntai meniki sit vaa kotona koomaillessa ja koulujuttuja tehdessä. Tämmöstä mun viikonloppuun:)

Ps. Jos joku osaa auttaa miksei tää mun blogger suostu tekemään tähän ulkoasuun mitään muutoksia nii voi kertoo vinkkejä mitä kannattas tehä!! Vaikka se kyllä vaihtaa ne jutut mitä haluan, ja lukee että malli otettu käyttöön niin tää ulkoasu ei sitten kuitenkaan oo muuttunu ees siinä esikatselussa?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti