29.11.2013

28/11/2013

Jeee koeviikko vihdoinkin ohi!! Niin helpottunu fiilis kun ei tarvii enää joka ilta stressata huomisen kokeesta ja päntätä osattavia juttuja myöhään yöhön. Mulla on vähän semmonen huono tapa, että en osaa alottaa mitään ajoissa ja loppujenlopuks tulee kamala kiire.. Tää pätee ihan joka asiaan, oli kyseessä sitte kokeeseen lukeminen tai vaikkapa ulos lähtö. Hah pitäs päästä eroon tästä tavasta..:D Mutta kuitenkin, nyt koeviikko siis ohi ja sosiaalinen elämä voi taas alkaa.

Tänään oltiin kavereitten kanssa keskustassa pyörimässä, osteltiin joululahjoja ja käytiin kattoo Nälkäpeli - vihan liekit. Oli hirmu hyvä suosittelen kyllä että kannattaa käyä kattoo jos on sen ekanki osan nähny! Nyt en kuitenkaa höpöttele enää mitään turhuuksia. Tässä on muutamat kuvat tän päivän asusta ja muutenki tältä päivältä:)


PicMonkey Collage2
Löysin tommosen aivan ihanan villatakin ja tosi kivat kuviolliset farkut H&M:ltä mut toistaseks ne jäi vielä kauppaan, kun rahatilanne ei oikein ollu noitten ostamisen kannalla (varainkin kun näin jouluaikoina menee muutenkin niin paljon rahaa) Mut vielä mä aion ainakin ton villatakin käyn hakemassa ihastuin siihen aivan älyttömästä!

PicMonkey Collage3IMG_6531
PicMonkey Collage4
Toppi, farkut ja vyö Gina Tricot / Takki Vero Moda / Huivi ja laukku Cubus / Kengät Converse
PicMonkey Collage
Kaulakoru Gina Tricot / Kello New Yorker / Käsikorut Glitter ja Timanttiset
IMG_6605 Tällänen päivä tänää. Huomenna onkin sitte onneks viikonloppu ja mennää heti huomenna perjantaina viettää kaveriporukalla pikkujouluja! Niistäkin hyvin varmasti tulee kuvamateriaalia ja juttua tänne blogin puolelle. Nyt lähen nukkumaan, hyvät viikonloput kaikille nyt jo!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti