24.11.2013

24/11/2013

Moikka taas! Tässä on jo parin päivän ajan pitäny postauksia kirjotella mun päivistä, mut jotenki on ollu hirmusta kiirettä ja sitte se postaaminen on aina siirtyny seuraavaan päivään.. Joten tässä tulee nyt tän loppuviikon jutut ja kuvat kaikki samassa postauksessa!

Torstaina viettelin vapaapäivää, kun ei ollu koetta eikä kertausta. Oli niin ihanaa nukkua ees vähän pidempään ku yleensä, käyä pikku aamukävelyllä, ja syyä kerrankin kunnnon aamupala (en koskaan normaali aamuina kerkee ku aina tulee jotenkin kamala kiire hah..:D)


Aamujuttujen jälkeen suuntasin bussilla Kuopioon. Mulla oli nimittäin Hytkeellä henkilökohtanen kuntosaliohjaus! Otin tossa ehkä kaks tai kolme viikkoo sitte 3kk jäsenkortin Hytkeelle. Kortilla pääsee salille ja kaikkille ryhmäliikuntatunneille, ja siihen sisälty myös ilmainen kuntosaliohjaus. Ite oon tykänny tosi paljon käydä siellä salilla. Muita ryhmäliikuntatunteja en oo kerenny vielä käyä testaamassa paitsi tankotanssia, ja siellä sitte onki tultu käytyä kerran tai kahesti viikossa, ja hirmusesti oon tykänny.


Hyvän treenin jälkeen on helppo hymyillä! Ja kyllä muuten huomas sitten perjantaina että oli jotain muutaki siellä salilla tehny, kun semmosen perustreenin minkä oli tottunu tekemään heh:D

Perjantailtakin mun piti tehdä asupostaus mutta sekin sitten jäi. Tässä nyt kuitenkin on muutamat räpsyt mun perjantain asusta, (mikä ei kyllä kovin kummonen ollu) mitkä käytiin Nomonden kaa ottamassa.

Takki Vero Moda / Farkut Gina Tricot / Kengät Converse / Laukku Cubus / Huivi CubusPaita Gina Tricot / Farkkupaita H&M (pahoittelen näitä pelikuvia)

Lauantaina sitte lähettiin kavereitten kaa Kuopioon joulukauden avajaisiin kattomaan ilotulitukset ja sit muutenki vähä kiertelee.Valitettavasti meidän ilotulitusten katselupaikka ei ollu mikään paras mahdollinen niiden kuvaamiseen, ja nuo kuvat ei todellakaan mitään parhaita ole, mutta aattelinpa nyt kutenkin pari kuvaa tänne laittaa. Voi vitsit miten ihanaa on, kun joka puolella on kauheesti kaikkia jouluvaloja, -koristeita ym joulujutuja!! Tulee nii ihana joulufiilis!Eihän siihen jouluun enää ookkaan kun tasan kuukaus jeejee! Kuopiosta kotiuduttuani loppuilta menikii sitte ihan vaa löllöillessä ja Vain elämää maratonia katsoessa. Jotenkii se telkkarin katsominen ja löhöily houkutteli enemmän kun nuo lukemista oottavat koulukirjat tossa pöydällä. Katotaan sitte huomenillan paniikissa, että oisko sittenki ollu hyvä idea tänäänki lukee..:D Tämmöstä tälläkertaa, hyvät sunnuntait kaikille!:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti